Ekonomer i Finland Fyra tidningar En app HBL365!

Läs digitala versioner av papperstidningarna Hufvudstadsbladet, Västra Nyland, Östnyland och barntidningen HBL Junior.

Vi hälsar dig välkommen till HBL

HBL Ekonomi håller läsaren uppdaterad om intressanta ekonominyheter med särskilt fokus på Svenskfinland. Digitalt innehåll erbjuds dagligen och i papperstidningen och e-tidningen erbjuds innehåll 6 dagar i veckan, måndag till lördag. Innehållet innefattar exempelvis intervjuer med inspirerande företagare och påverkare inom näringslivet, insiktsfulla artiklar om ledarskap, teknologi, placering och konsumentskydd, utan att glömma nordisk och global ekonomi. Varje fredag satsar vi separat på boende och bostadsmarknaden, både digitalt och i tidningen.

Erja Yläjärvi

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Ha med dig alla våra tidningar var du än befinner dig

E-tidningsappen HBL 365
E-tidningarna HBL, Västra Nyland, Östnyland och digitala korsord

E-tidningar på dator
HBL, Västra Nyland, Östnyland

Nyhetsappar
HBL Nyheter, VN Nyheter, ÖN Nyheter, pushnotiser

Alla artiklar inkl. premium
HBL.fi, Vastranyland.fi, Ostnyland.fi

Digitalt månadsbrev
Nyheter & förmåner

Vad våra läsare tycker om HBL365

Kundinformation
Var god välj en kampanj.

...

HBL365 prenumerationen i kraft fram till 31.12.2022

E-tidningsappen HBL 365
E-tidningarna HBL, Västra Nyland, Östnyland och digitala korsord

E-tidningar på dator
HBL, Västra Nyland, Östnyland

Nyhetsappar
HBL Nyheter, VN Nyheter, ÖN Nyheter, pushnotiser

Alla artiklar inkl. premium
HBL.fi, Vastranyland.fi, Ostnyland.fi

Digitalt månadsbrev
Nyheter & förmåner

Dec 31, 2022 23:59:59

40 €

Din prenumeration är betald

HBL365 prenumerationen i kraft fram till 31.12.2022.

Kontakta kundservice om du behöver hjälp!
e-post: pren@ksfmedia.fi, mån-fre kl. 8.00-12.00 och 13.00-16.00. På onsdagar stänger kundservice kl. 15.00.
Personuppgifterna överlåts inte till tredje part och används inte i KSF Medias marknadsföring.

Frågor & svar

iOS-enheter: Öppna App Store-applikationen. Sök efter appen “HBL 365” och/eller appen “HBL Nyheter” och installera. Du hittar nu appen på din hemskärm.

 

Så tar du HBL 365 i bruk med iOS:

 

Android-enheter: Öppna Play Butik-applikationen. Sök efter appen “HBL 365” och/eller appen “HBL Nyheter”. Tryck på “Installera”. Du hittar nu appen i din applista.

 

Så tar du HBL 365 i bruk med Android:

Nej, apparna är gratis att ladda ned. I appen HBL Nyheter är en del av innhållet öppet för alla. Premiumartiklar kräver en premiumprenumeration. För att läsa e-tidningarna och nyheterna i appen HBL 365, måste du ha en HBL 365-prenumeration eller en prenumeration på papperstidningen.

Appen HBL 365 är designad speciellt för e-tidningarna. I appen hittar man lätt de senaste numren av tidningarna Hufvudstadsbladet, Västra Nyland, Östnyland och HBLJunior. I appen finns också de senaste nyheterna från tidningarnas webbsidor.

För att läsa alla e-tidningarna i appen HBL 365 måste du ha en HBL 365-prenumeration eller en en prenumeration på tidningen HBL. Om du till exempel har en prenumeration på tidningen Västra Nyland kan du endast läsa Västra Nyland som e-tidning i appen. Du hittar de olika prenumerationsalternativen här.

I appen HBL Nyheter hittar du alla nyheter som publicerats på HBL.fi. Appen är för dig som alltid vill ha senaste nytt och som vill vara först att veta då något intressant händer. I appen hittar du lätt första sidans nyheter, de senaste nyheterna och nyheter från olika avdelningar. Du kan också aktivera pushnotiser för att få meddelanden när vi publicerar något viktigt.

I appen finns mycket innehåll som är gratis att läsa utan ett inloggning. För att läsa premiumartiklar måste du ha en prenumeration. Du hittar de olika prenumerationsalternativen här.

För att läsa alla e-tidningarna i appen HBL 365 måste du ha en HBL 365-prenumeration eller en prenumeration på tidningen HBL. Om du till exempel har en prenumeration på tidningen Västra Nyland kan du endast läsa Västra Nyland som e-tidning i appen. Du hittar de olika prenumerationsalternativen här.

I appen HBL Nyheter finns mycket innehåll som är gratis att läsa utan ett inloggning. För att läsa premiumartiklar måste du ha en prenumeration. Du hittar de olika prenumerationsalternativen här.

På apparna loggar man in med samma användarnamn och lösenord som på HBL:s och KSF Medias andra webbtjänster (hbl.fi, vastranyland.fi, ostnyland.fi, konto.ksfmedia.fi och prenumerera.ksfmedia.fi).

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du skapa ett nytt lösenord här: www.hbl.fi/losenord

Om du inte kommer ihåg ditt användarnamn ta kontakt med kundservice.

HBL 365 / Android: I menyn i appens övre vänstra hörn hittar du alternativet “Logga in”.

HBL 365 / iOS: I appens nedre kant finns alternativet “Logga in”.

utan ett inloggning. För att läsa premiumartiklar måste du ha en prenumeration. Du hittar de olika prenumerationsalternativen här.

HBL 365 och HBL Nyheter finns att ladda ner för smarttelefoner och pekplattor för iOS och Android). HBL 365-appen kan laddas ner från App store (iOS) och Google Play (Android). HBL Nyheter-appen kan laddas ner från App store (iOS) och Google Play (Android). utan ett inloggning. För att läsa premiumartiklar måste du ha en prenumeration. Du hittar de olika prenumerationsalternativen här.

HBL 365: I tidningsvyn kan du zooma genom att snabbt dubbelknacka på ett område eller svepa två finger från varandra. I textvyn finns en A-symbol där man kan förstora eller förminska texten.

HBL Nyheter: I appens inställningar kan man ställa in textstorleken. Inställningen ändrar storleken i artikelvyn medan startsidorna och undersidorna blir oförändrade.

 

utan ett inloggning. För att läsa premiumartiklar måste du ha en prenumeration. Du hittar de olika prenumerationsalternativen här.

I appen HBL 365 kan man köpa lösnummer som ett köp i appen. Köpet går via enhetens appbutik (Apple App Store eller Google Play-butik). Observera att att du måste vara inloggad på appbutiken med ett konto som har rätt att köpa.

iOS: Tryck på “Hämtade” i appens nedre kant. I vyn som kommer fram finns alla tidningar som laddats ned till enheten. Tryck på “Redigera” uppe till vänster. Du kan välja enskilda tidningar eller alla tidningar. För att ta bort de tidningar du valt, tryck på skräpkorgen uppe till vänster och välj “Radera”.

Du kan också ställa in appen att automatiskt ta bort gamla tidningar. Aktivera funktionen genom att i “Hämtade”-vyn välja skräpkorgen uppe i högra hörnet. Där du kan sen välja önskat intervall.

Android: Välj “Hämtade” i menyn som du hittar uppe i vänstra hörnet. I vyn som kommer fram finns alla tidningar som laddats ned till enheten. Under de tre prickarna uppe till höger kan välja enskilda tidningar eller alla tidningar. För att ta bort de tidningar du valt, tryck på skräpkorgen uppe till höger.

Du kan också ställa in appen att automatiskt ta bort gamla tidningar. Aktivera funktionen i Inställningar-vyn som du hittar i huvudmenyn. Under alternativet “Ta bort automatiskt publikationer” kan du välja önskat intervall för att radera tidningar.

 

Kontrollera först att du har den senaste versionen av appen. Lättast gör du det genom att söka på appen i din appbutik. Om det på appens sida i butiken finns en Uppdatera-knapp, har du inte den senaste versionen. Tryck då på Uppdatera-knappen.

Pröva också att helt stänga appen och öppna den pånytt. Du kan också pröva att logga ut ur appen och logga in pånytt.

Om det är en specifik tidning i appen HBL 365 som kraschar kan du följa stegen i punkten ovan och ta bort tidningen, innan du försöker pånytt.

På en Android-enhet kan du pröva att tömma data för appen. Det gör du genom att gå till enhetens Inställningar, menyn Appar och aviseringar, appens namn och sen alternativet Lagring. Här kan du välja att Rensa lagringsutrymme (det här tar bort alla sparade tidningar i HBL 365) och Rensa cacheminne. Pröva sen och se om problemet är kvar.

Nästa steg är att pröva avinstallera appen och installera den pånytt. På en Android-enhet gör man det i samma meny där alternativet Lagring fanns i föregående stycke. På en iOS-enhet gör man det genom att hålla fingret på appens ikon en stund. Då dyker det antingen upp ett kryss på ikonen eller en meny där man kan välja att radera appen. Sen går man till enhetens appbutik och laddar ned appen igen.

Om inget av de ovanstående hjälper kan du ta kontakt med vår kundservice. Men kom ihåg att berätta vilken app det är frågan om och på vilken enhet du använder appen. Det är också bra att nämna vilken version av enhetens operativsystem du använder. Du hittar informationen i din enhets inställningar.

HBL Nyheter: I appens inställningar kan du ställa in om du vill ha “Nyhetsmeddelanden” (pushnotiser)till din app.

HBL 365 / Android: Under vyn Inställningar i huvudmenyn kan du ställa in om du vill ha aviseringar (pushnotiser).

HBL 365 / iOS: Inställningarna hittar du i telefonens egna inställningar. Där kan du välja om du vill ha notiser.

HBL Nyheter: I appens nedre kant finns alternativet “Sök” som öppnar en sökfunktion.

HBL 365 / Android: I appen finns vyn “Arkiv” där du kan söka tidningar från en viss dag. Under “Arkivsökning” i menyn går det också att söka artiklar med hjälp av sökord.

HBL 365 / iOS: I appen finns vyn “Arkiv” där du kan söka tidningar från en viss dag. Under vyn “Sök” går det också att söka artiklar med hjälp av sökord.