Mainostamalla HBL:ssä tavoitat ainutlaatuisen kohderyhmän

Mainosta HBL

Kanaviemme kautta tavoitat suomenruotsalaisen kohderyhmän helposti. Olemme Suomen suurin ruotsinkielinen kaupallinen mediatalo, joten tunnemme suomenruotsalaisen kohderyhmän varmaankin paremmin kuin kukaan muu. Mainostamalla HBL:ssä tavoitat ostovoimaisen, ainutlaatuisen kohderyhmän, joka ansaitsee ja kuluttaa keskivertosuomalaista enemmän. Lukijamme luottavat vahvasti kanaviemme sisältöihin ja ovat hyvin kiinnostuneita niistä. Laadukkaat, hyviä tuotteita ja palveluita koskevat ilmoitukset ovat aina olleet tärkeä osa lukukokemusta.

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi mainostajana: tarjoamme käyttöösi parhaat markkinointiratkaisut ja huomioimme asiakkaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Oli kyse sitten tuotteen tai palvelun mainostamisesta, se kannattaa tehdä asiakkaan äidinkielellä.

HBL valittiin vuonna 2016 European Newspaper Award -kisassa vuoden parhaaksi päivälehdeksi paikallislehtien kategoriassa. Lisäksi HBL pääsi pronssisijalle pohjoismaisessa sanomalehtien designkilpailussa SNDS:ssä vuonna 2017.

Vi hjälper dig som annonsör att uppnå dina mål genom att erbjuda de bästa marknadsföringslösningarna och genom att uppmärksamma dina kunder på bästa möjliga sätt. Vare sig du annonserar varor eller tjänster, gör det på rätt språk, på kundens modersmål!

HBL utsågs år 2016 till Årets bästa dagstidning (i kategorin lokaltidningar) av European Newspaper Award. HBL har även vunnit brons i den nordiska designtävlingen SNDS år 2017.

 


 

Mainosta painetussa HBL:ssä

HBL:n paperiversio on Suomen suurin ruotsinkielinen päivälehti. HBL tavoittaa päivittäin 70 % Etelä-Suomen ostovoimaisesta suomenruotsalaisesta kohderyhmästä sekä suuren osan muista suomenruotsalaisista. HBL on tärkeä osa suomenruotsalaista identiteettiä. Mainostamalla kohderyhmän omalla kielellä ja sen omassa sanomalehdessä otat lukijat huomioon ja saat heidät toimimaan. Ilmoitusten kokovaihtoehdot löydät täältä: HBL

 


 

Mainosta diginä osoitteessa HBL.FI

HBL on paljon muutakin kuin painettu sanomalehti. HBL toimii eri kanavilla täyttääkseen lukijoiden ja mainostajien kaikki tarpeet. Mainostamalla digitaalisesti varmistat, että mainoksesi tavoittaa HBL:n kohderyhmän parhaalla mahdollisella tavalla.

Hbl.fi rekisteröi viikoittain keskimäärin 192 000 verkkovierailua. Lukijat viipyvät verkkosivuilla keskimäärin 3 minuuttia. 46 % lukijoista on miehiä ja 54 % naisia. Yli puolet vierailuista tehdään mobiililaitteilla. 15 % hbl.fi:n lukijoista asuu talouksissa, joiden vuosittaiset bruttotulot ylittävät 100 000 €.

 


 

HBL 365 -uutissovellus

HBL:n uutissovellus tiedottaa, innoittaa ja koskettaa. HBL 365 -sovellus sisältää HBL:n, Västra Nylandin ja Östnylandin aamu- ja iltapäiväpainosten materiaalia. Sovelluksen uutisvirta päivittyy jatkuvasti ja sisältää kaikki kolme verkkolehteä. Sovellus on ladattavissa älypuhelimelle tai tabletille (iOS, Android tai Windows) ja tarjoaa erilaisia ilmoitusvaihtoehtoja. Ostovoima kulkee käyttäjän mukana taskussa, laukussa, töissä, bussissa ja kotisohvalla. Kuluttaja tavoitetaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Juuri siinä HBL 365 onnistuu. Mainostamalla HBL 365:ssä ilmoituksesi saa lisäksi korkean huomioarvon.

 


 

HBL Mediakortti

Lukijamme ovat erittäin uskollisia. Säännöllisesti luettavat päivälehdet tavoittavat oikeat ihmiset oikeassa paikassa. KSF Median kanavat ovat ainoita kaupallisia medioita, jotka tavoittavat suomenruotsalaisen väestön Uudellamaalla, jossa suurin osa suomenruotsalaisista asuu. Lisätietoa ja hinnaston kaikille KSF:n tuotemerkeille ja kanaville löydät mediakortistamme