Fri tillgång till Hufvudstadsbladets digitala utbud i tre månader

Hufvudstadsbladet ger dig de största nyheterna från Finland och ett finländskt perspektiv på Norden. Vi skriver om Helsingfors och om livet på svenska i Finland, säkerhetspolitik, samhälls- och kulturdebatt. Ett innehåll som inte går att hitta annanstans. På svenska, så klart!

Prenumerationen är tidsbunden och avslutas automatiskt efter gratisperioden.

Vi hälsar dig välkommen till HBL

HBL Ekonomi håller läsaren uppdaterad om intressanta ekonominyheter med särskilt fokus på Svenskfinland. Digitalt innehåll erbjuds dagligen och i papperstidningen och e-tidningen erbjuds innehåll 6 dagar i veckan, måndag till lördag. Innehållet innefattar exempelvis intervjuer med inspirerande företagare och påverkare inom näringslivet, insiktsfulla artiklar om ledarskap, teknologi, placering och konsumentskydd, utan att glömma nordisk och global ekonomi. Varje fredag satsar vi separat på boende och bostadsmarknaden, både digitalt och i tidningen.

Erja Yläjärvi

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Varför HBL?

Kundinformation
Var god välj en kampanj.


...

HBL Digital Plus

Premium
Alla artiklar på HBL.fi

Allt innehåll i vår nyhetsapp
HBL Nyheter (iOS & Android)

Nyhetsbrev
Exklusiva förmåner och nyheter

Digitala korsord


E-tidningen
Papperstidningen digitalt i appen HBL 365 och på webbenFri tillgång

/ 3 månader*

Prenumerationen är tidsbunden och avslutas automatiskt efter gratisperioden. Du binder dig inte till något. Aktivera din prenumeration senast 31.8.2023.

Prenumerationen är tidsbunden och avslutas automatiskt efter gratisperioden. Du binder dig inte till något. Aktivera din prenumeration senast 31.8.2023. KSF Media förbehåller sig rätten att godkänna prenumerationen. Namn- och adressuppgifter kan användas i KSF Medias marknadsföring. Kundtjänst nås per e-post pren@ksfmedia.fi eller per telefon +358 9 1253 500.