fbpx

HBL söker en driven nyhetschef

Vi söker en digital nyhetschef till nyhetsgruppen på Hufvudstadsbladet när nuvarande chef flyttar till Paris. Nyhetschefen leder redaktionens nyhetsgrupp med fokus på digital utgivning på vår sajt och nyhetsapp. 

Vi söker dig som drivs av nyhetspuls och vill jobba målinriktat för att utveckla journalistiken. Du har kunskap om analytik och det digitala medielandskapet och ett intresse för att utveckla innehåll för våra prenumeranter.
Du trivs med att leda journalister och vill testa nya grepp för att skapa läsarengagemang.

Vi förväntar oss att du har journalistutbildning, annan högskoleutbildning eller dokumenterad erfarenhet av journalistik. Du bör ha utmärkt språkkänsla och kunskap om digitalt berättande. Du behöver ha en förmåga att inspirera medarbetare och vara bra på att samarbeta.

Vi erbjuder ett intressant jobb där du har förmånen att jobba med journalistiskt ambitiösa kollegor i ett framtidsinriktat bolag.

Ansök här

Vill du veta mera? Ta kontakt med chefredaktör Erja Yläjärvi på erja.ylajarvi@hbl.fi eller redaktionschef Gunilla Celvin på gunilla.celvin@hbl.fi eller mobil 040 593 8090

Ansökningstiden pågar tills 5.2.2023.