Årets bästa julklapp – det är HBL Junior!

Skolelevernas nyheter och snackisar – det är vi!

HBL Junior är den enda hemburna svenskspråkiga nyhetstidningen för barn och unga i Finland

HBL Junior är en aktuell nyhetstidning för alla barn och unga som vill läsa välskrivna, pålitliga nyheter på svenska i Finland. Innehållet i HBL Junior kan delas in i 3 delar

Aktuella nyheter

Vi berättar vad som händer i världen, och skiljer oss från nyhetstidningar för vuxna genom att också berätta varför det händer. Vi satsar på områden som vi vet att speciellt intresserar barn och unga, som sport, hobby, fritid och sociala medier, djur och miljö och världen.

Nyheter om barn och unga

Nyheter om barn och unga är nyheter för barn och unga. I HBL Junior lyfter vi fram barnen. Barnens åsikter är viktiga och vi intervjuar dem om frågor som är viktigt för dem.

“Mjukt” innehåll

Kändiskockparet Filip Langhoff och Linda Stenman-Langhoff är Juniors kockar, som till varje nummer tillreder en rätt, som också barnen kan laga hemma. Barnen kan skicka in vetenskapsfrågor och frågor till doktorn, psykologen, sexualterapeuten och krisarbetaren. Du kan fråga allt du funderar på, och få svar av experter. Anonymt då det gäller doktor, psykolog, socialterapeut och krisarbetare. Tidningen innehåller också frågesport och pyssel.

Bläddra i HBL Junior digitalt

Provläs HBL Junior

Senaste artikeln - hbl junior

Testinlägg för HBL Junior

Tillbaka till HBL junior HBL Junior – ett nyhetspaket för alla barn och unga somvill ha nyheter på svenska i Finland! Visst vet du att HBL Junior är den enda hemburna svenskspråkiga nyhetstidningen för barn och unga i Finland? Vi levererar intressanta och pålitliga nyheter ända fram

Läs mer »

Se vår video

Spela videoklipp

HBL Junior

6 månader

norm. 70 €/6 månader

59 €

/6 månader

Prenumerationen är fortlöpande. Avsluta när du vill. 59 € för första 6 månaderna (hela perioden på 6 månader för sammanlagt 59 € debiteras på en gång), därefter debiteras 40 €/3 månader i gången.

December 31, 2022 23:59:59

Kundinformation

Glömt lösenordet? Klicka här!
Behöver du hjälp? Kontakta: pren@ksfmedia.fi

Var god välj en prenumeration

Vald prenumeration

Totalt

Priset gäller privatpersoner. Prenumerationen är fortlöpande. Avsluta när du vill. Priset gäller tillsvidare. Papperstidningens förmån gäller endast privatpersoner i Finland. Observera vid val av faktura: efter kampanjtiden tillkommer ett pappersfakturatillägg på 5 euro. KSF Media förbehåller sig rätten att godkänna prenumerationen. Namn- och adressuppgifter kan användas i KSF Medias marknadsföring. Kundtjänst nås per e-post pren@ksfmedia.fi eller per telefon 09 1253 500.

Prenumerationer och Kundservice:​

09 125 35 00 (vardagar kl. 8-12 och 13-16), pren@ksfmedia.fi

Ge HBL Junior som julklapp

Vald prenumeration:

Prenumerationen börjar 11.01.2023 då årets första tidning utkommer

Om du som beställer och betalar redan har en annan prenumeration, betalas gåvoprenumerationen med samma betalningssätt.
Ifall du inte är kund hos KSF Media, skickas en pappersfaktura för gåvoprenumerationen hem till dej som betalar. För detta uppbärs inget fakturatillägg.

Ifall du som betalar fortsättningsvis vill ha pappersfaktura, uppbärs efter första pappersfakturan en faktureringsavgift på 5 euro per pappersfaktura.
Faktureringssätt kan ändras via Mitt konto (konto.ksfmedia.fi) eller genom att ta kontakt med vår kundservice pren@ksfmedia.fi.

Prenumerationen är tidsbunden. KSF Media förbehåller sig rätten att godkänna prenumerationen. Namn- och adressuppgifter kan användas i KSF Medias marknadsföring.

Betalarens uppgifter

Mottagarens uppgifter