Ta del av vår kampanj och prenumerera på HBL Junior i dag!

HBL Junior är en nyhetstidning för barn och unga. Vi levererar välskrivna, pålitliga nyheter på svenska i Finland. Vi berättar vad som händer i världen, och varför det händer. Vi satsar på att skriva om ämnen som vi vet att speciellt intresserar barn och unga; sport, hobby, fritid och sociala medier, djur och natur, böcker och spel. Barnens åsikter är viktiga, och vi vill ge dem en röst i HBL Junior. Ge bort en prenumeration på HBL Junior som en gåva och låt barnet njuta av roliga, engagerande och skräddarsydda nyheter som öppnar dörrar till kunskap och äventyr!

  • HBL-junior-2022-productbild
  • HBL-junior-2022-productbild
  • HBL-junior-2022-productbild

Priset gäller privatpersoner som inte har en ikraftvarande prenumeration. Papperstidningens förmån gäller endast privatpersoner i Finland. Prenumerationen är fortlöpande. Priset gäller t.o.m. 01.10.2023. Observera vid val av pappersfaktura: efter kampanjtiden tillkommer ett pappersfakturatillägg på 5 euro. Hufvudstadsbladet Ab förbehåller sig rätten att godkänna prenumerationen. Namn- och adressuppgifter kan användas i Hufvudstadsbladet Ab marknadsföring. Kundtjänst nås per e-post kundservice@hbl.fi eller per telefon 09 1253 500

Kundinformation

Skapa ett konto

Välj betalningsmetod

Om du som bor utanför Finland vill prenumerera på papperstidningen eller betala med pappersfaktura, kontakta då vår kundtjänst: kundservice@hbl.fi

Adressuppgifter

Fyll i dina befintliga kontouppgifter

Välj betalningsmetod

Om du som bor utanför Finland vill prenumerera på papperstidningen eller betala med pappersfaktura, kontakta då vår kundtjänst kundservice@hbl.fi

Adressuppgifter

Var god välj ett erbjudande.

Bläddra i HBL Junior digitalt

Provläs HBL Junior

Senaste artikeln - hbl junior

Testinlägg för HBL Junior

Tillbaka till HBL junior HBL Junior – ett nyhetspaket för alla barn och unga somvill ha nyheter på svenska i Finland! Visst vet du att HBL Junior är den enda hemburna svenskspråkiga nyhetstidningen för barn och unga i Finland? Vi levererar intressanta och pålitliga nyheter ända fram

Läs mer »

Ge HBL Junior som gåva

Vald prenumeration:

Observera att 25.9.2023 är sista dagen att göra en beställning via detta formulär. Prenumerationerna är fortlöpande, men du kan säga upp dem via vår kundtjänst innan prenumerationen upphör. Om du som beställer och betalar redan har en annan prenumeration, betalas gåvoprenumerationen med samma betalningssätt.
Ifall du inte är kund hos KSF Media, skickas en pappersfaktura för gåvoprenumerationen hem till dej som betalar. För detta uppbärs inget fakturatillägg.

Ifall du som betalar fortsättningsvis vill ha pappersfaktura, uppbärs efter första pappersfakturan en faktureringsavgift på 5 euro per pappersfaktura.
Faktureringssätt kan ändras via Mitt konto (konto.ksfmedia.fi) eller genom att ta kontakt med vår kundservice pren@ksfmedia.fi.

KSF Media förbehåller sig rätten att godkänna prenumerationen. Namn- och adressuppgifter kan användas i KSF Medias marknadsföring.

Betalarens uppgifter

Mottagarens uppgifter