fbpx

KSF Media hakee uutta päätoimittajaa

Chefredaktör och ansvarig utgivare

Vi arbetar med en ambitiös agenda framåt. Den innebär att vi ständigt utvecklar vår digitala närvaro och attraherar nya målgrupper, samtidigt som vi värnar om och fortsätter engagera våra befintliga prenumeranter. Vårt uppdrag är att varje dag genom modig och inspirerande journalistik stärka en vardag på svenska.

Nu söker vi dig som brinner för Svenskfinlands mest utmanande, meningsfulla och utvecklande uppgift: rollen som chefredaktör för Hufvudstadsbladet och ansvarig utgivare för samtliga titlar. Chefredaktörens huvuduppgift är att leda verksamheten så att innehållet i våra kanaler är relevant och attraktivt. För att klara det uppdraget bör du ha bred digital kunskap och förståelse för marknaden. Du skall vara en erfaren och modig ledare med en vilja att utveckla både innehåll och personal.

Vi söker dig som har:
• gedigen erfarenhet av journalistik, arbetsledning och utveckling av redaktionell personal

• stark integritet, är en skicklig skribent med förmåga att fatta snabba beslut

• erfarenhet av att initiera och leda utveckling av mediehus

• erfarenhet av att skapa interaktion och engagemang med kunderna

• vana att hantera kommersiella realiteter, inklusive intäkts-, resultat- och personalansvar

• förståelse för den digitala verkligheten och mod att testa nya arbetssätt för att ständigt
utveckla vårt erbjudande till kunderna

Tilläggsinformation ges av KSF Medias VD Anna Hellerstedt (050 433 08 43) tisdag 24.11 kl. 9-10.30 och fredag 27.11 kl. 9-10.30 samt IMS Talents Partner Sebastian Lindqvist (0400 668 246, sebastian.lindqvist@imstalent.com). Vänligen ansök genom att skicka din fritt formulerade ansökan och CV till Sebastian Lindqvist (sebastian.lindqvist@imstalent.com) senast fredag 4.12.2020.

ANSÖK

LADDA PDF

0 I like it
0 I don't like it