HBL – Lite bättre

Lite bättre tillsammans

HBL Helg i 3 månader för 59,90 € (norm. 89,70 €)

eller

HBL 365 i 3 månader för 29,90 € (norm. 53,70 €)

Kundinformation

Skapa ett konto

Välj betalningsmetod

Om du som bor utanför Finland vill prenumerera på papperstidningen eller betala med pappersfaktura, kontakta då vår kundtjänst: kundservice@hbl.fi

Adressuppgifter

Fyll i dina befintliga kontouppgifter

Välj betalningsmetod

Om du som bor utanför Finland vill prenumerera på papperstidningen eller betala med pappersfaktura, kontakta då vår kundtjänst kundservice@hbl.fi

Adressuppgifter

Var god välj ett erbjudande.

Bille Sirén

Nyhetsreporter

”Ställa frågor är silver. Ställa rätt frågor är guld. En gång sa en kollega att om ingen blir arg över en artikel, har reportern inte gått tillräckligt långt i jakten på sanningen. Sanningen svider ibland. Men det är vår skyldighet att berätta den.”

Jeanette Björkqvist

Journalist

”Politiska beslut har nästan alltid konkreta följder för vanliga människor. Det här berättar jag gärna om på ett begripligt sätt. Dessutom hör människoöden, samt lag och ordning till de teman som jag också gärna gräver ner mig i.”

LITE BÄTTRE

För vissa av oss är vardagen ett måste. Ett nödvändigt ont som inte går att fly undan. Ett reality-avsnitt som aldrig tar slut. Där bara de uthålligaste orkar ända fram. Lite till.

Men så finns de andra. De som vågar stanna upp en stund och se sig omkring. De som ler mer än de grimaserar. Det kan väl inte bero på tvåspråkigheten? Vem som helst kan ju lära sig ett språk. 750 timmar av “helan går” och vips kan du svenska. Det är inte så svårt att lära sig svenska eller finska. Allt handlar om att våga. Lite mera.

Vi tror att det handlar om hur du bemöter vardagen och berikar den. Om mod, inspiration och samhörighet. Mod att avvika från vanor och rutiner och att styra dagen i en meningsfull riktning – var och en på sitt sätt. För just dig kanske det handlar om ett kvällsdopp mitt i veckan eller om att engagera sig i lokala aktiviteter.  En strävan att omfamna livets små så väl som stora stunder. Lite oftare.

För vem skulle vi vara utan språket och kulturen? Onneksi meillä on niitä enemmän kuin yksi, och det bästa är att vem som helst kan hoppa ombord. Så varför inte berika ditt liv?  

HBL – Lite bättre

HBL Helg i 3 månader för 59,90 € (norm. 89,70 €)

eller

HBL digitalt i 3 månader för 29,90 € (norm. 53,70 €)

Priset gäller privatpersoner som inte har en ikraftvarande prenumeration.  Prenumerationen är fortlöpande. Priset gäller t.o.m. 28.2.2023. Observera vid val av pappersfaktura: efter kampanjtiden tillkommer ett pappersfakturatillägg på 5 euro. KSF Media förbehåller sig rätten att godkänna prenumerationen. Namn- och adressuppgifter kan användas i KSF Medias marknadsföring. Kundtjänst nås per e-post  eller per telefon 09 1253 500

Ge HBL som gåva

Välj prenumeration:*
Ange önskat startdatum för prenumerationen:*

Sista möjliga startdatum är 28.2.2023

Om du som beställer och betalar redan har en annan prenumeration, betalas gåvoprenumerationen med samma betalningssätt.
Ifall du inte är kund hos KSF Media, skickas en pappersfaktura för gåvoprenumerationen hem till dej som betalar. För detta uppbärs inget fakturatillägg.

Ifall du som betalar fortsättningsvis vill ha pappersfaktura, uppbärs efter första pappersfakturan en faktureringsavgift på 5 euro per pappersfaktura.
Faktureringssätt kan ändras via Mitt konto (konto.ksfmedia.fi) eller genom att ta kontakt med vår kundservice pren@ksfmedia.fi.

Priset gäller privatpersoner. Prenumerationen är fortlöpande. Avsluta när du vill. Priset gäller tillsvidare. Papperstidningens förmån gäller endast privatpersoner i Finland.
KSF Media förbehåller sig rätten att godkänna prenumerationen. Namn- och adressuppgifter kan användas i KSF Medias marknadsföring.

Betalarens uppgifter

Mottagarens uppgifter