fbpx
HBL – Lite bättre

0€

första månaden.

-50% följande 3 månader.

Maria Gestrin-Hagner

Journalist

”Då jag är något spännande på spåret börjar adrenalinet rusa i mina ådror. Så känns det varje gång jag får nys om något intressant som jag inte kan motstå att få berätta för HBL:s läsare. Jag hoppas innerligt att känslan är ömsesidig.”

Anna-Lena Laurén

Rysslandskorrespondent

“Jag bevakar Ryssland, Ukraina, Kaukasien och Centralasien för HBL. Det roligaste med mitt jobb är friheten. Jag följer inte nyhetsbyråer utan bestämmer själv vad som lönar sig att skriva om. Mycket av livet som korrespondent handlar om att göra en sak ordentligt istället för tusen saker halvbra.”

LITE BÄTTRE

För vissa av oss är vardagen ett måste. Ett nödvändigt ont som inte går att fly undan. Ett reality-avsnitt som aldrig tar slut. Där bara de uthålligaste orkar ända fram. Lite till.

Men så finns de andra. De som vågar stanna upp en stund och se sig omkring. De som ler mer än de grimaserar. Det kan väl inte bero på tvåspråkigheten? Vem som helst kan ju lära sig ett språk. 750 timmar av “helan går” och vips kan du svenska. Det är inte så svårt att lära sig svenska eller finska. Allt handlar om att våga. Lite mera.

Vi tror att det handlar om hur du bemöter vardagen och berikar den. Om mod, inspiration och samhörighet. Mod att avvika från vanor och rutiner och att styra dagen i en meningsfull riktning – var och en på sitt sätt. För just dig kanske det handlar om ett kvällsdopp mitt i veckan eller om att engagera sig i lokala aktiviteter.  En strävan att omfamna livets små så väl som stora stunder. Lite oftare.

För vem skulle vi vara utan språket och kulturen? Onneksi meillä on niitä enemmän kuin yksi, och det bästa är att vem som helst kan hoppa ombord. Så varför inte berika ditt liv?  

HBL – Lite bättre

Läs en månad gratis,
följande 3 mån. -50%.