fbpx

Digital grafiker / visuell utvecklare

Vi söker en grafiker med fokus på mobiljournalistik och digital visualisering.

Vi förutsätter

att du har erfarenhet av grafik, journalistik och digital visualisering. Att du är initiativrik och proaktiv. Att du behärskar svenska.


Vi förvänter oss

att du tillsammans med våra journalister kan gräva i data och visualisera den. Att du är mångsidig, flexibel och samarbetsvillig, har en bra kommunikationsförmåga, och kan inspirera och motivera dina kollegor. Att du vill vara med och leda utvecklingen av digitala verktyg för våra journalister.


Det är en fördel om du

har erfarenhet av agil projektledning och digital front-end utveckling (du kommer att jobba tätt tillsammans med vår utvecklingsavdelning). Har erfarenhet av UX. Och att du trivs i en snabb, föränderlig nyhetsmiljö.


Vi erbjuder

ett intressant jobb där du har förmånen att vara med och utveckla vår visuella journalistik, och jobba med journalistiskt ambitiösa kollegor i ett framtidsinriktat bolag i centrum av Helsingfors.


 

Ansök här

 

Vill du veta mera? Ta kontakt med chefredaktör Erja Yläjärvi på erja.ylajarvi@hbl.fi eller redaktionschef Steffen Ørsted på steffen.orsted@hbl.fi eller mobil 044 783 5890.

Vänligen ansök senast 5.2 2023 via länken som du hittar under Jobba hos oss på hbl.fi