Annonsering i Västra Nyland har lett till flera affärer

CASE: SPECIAL MOBIL

 

Bilaffären Special Mobil fortsätter verksamheten i nya händer, med över 20 års erfarenhet. Niklas Nylund, son till Special Mobils grundare Tom Nylund, är nu affärens ägare och verkställande direktör. I och med den nya ägaren har små ändringar gjorts, men det kompromissas fortfarande inte med kvaliteten och servicen.

Hörnstenarna i vår verksamhet har sedan början varit bra service och högklassiga fordon. Under åren har vi byggt upp ett starkt nätverk i Europa. Varje år importerar vi en betydande mängd lätt begagnade och nya bilar. Det finns en efterfrågan på lite körda bytesbilar i bra skick, och tack vare våra goda leveranskanaler finns sådana bilar alltid i vårt sortiment, säger Niklas Nylund.

Special Mobil fortsätter som Honda- och KIA-återförsäljare som tidigare. Bilhandeln har återigen vind i seglen, och nybilshandeln har piggnat till efter några lugnare år. Utsikterna är ljusa.

KSF Media har en stor kundkrets i Svenskfinland, vilket är något som är mycket viktigt för oss på Special Mobil, som betjänar på båda språken. Huvudorsaken till att vi just annonserar hos KSF Media och i deras kanaler har ju också att göra med det geografiska läget som KSF Media verkar på. Lokala tidningen, Västra Nyland, har vi länge redan haft ett gott samarbete med, och vi hoppas det fortsätter även i framtiden.

Målsättningen är naturligtvis att nå en större grupp kunder med vår marknadsföring, och att det skulle leda till att flera ser vårt produkturval och hittar till oss. Genom att annonsera i dagstidningar når vi också en kundgrupp som vi inte skulle nå via t.ex. sociala medier.

Resultatet av att vi annonserar i KSF Medias kanaler har lett till flera affärer och ännu fler nöjda kunder. Vi hoppas att även i framtiden nå fram till läsarna via KSF Medias dagstidningar med hjälp av annonser och det goda samarbetet med KSF Media, säger Nylund.

 

Bildresultat för SPECIAL MOBIL LOGO"

 

 

1 Jag gillar detta
0 Jag gillar inte detta