Vi är här för dig.

Ett framgångsrikt samarbete byggs upp över tid. Det byggs på tillit och förtroende.
Vi på KSF Media vill innerligt tacka för det stora förtroende ni visar oss. Den senaste tidens resultat gör oss både stolta och glada – men också ödmjuka. Enligt de färska siffrorna från den nationella medieundersökningen KMT når HBL i dag – i tryckt och digital form- över 200 000 läsare varje vecka. Också siffrorna för våra lokaltidningar visar att vårt långsiktiga arbete bär frukt.

 

Vi är livskraftiga både ekonomiskt och journalistiskt. Vi lever nu i exceptionella tider. Vårt land har inte i fredstider upplevt något liknande. Ovissheten är stor. Vad är sant och vad är falskt? Ju större ovissheten är desto större blir behovet av trovärdiga medier. HBL har i den stora undersökningen utförd av Reuters-institutet (2018) utsetts till det mest pålitliga medievarumärket i Finland. Den starka tilltron till HBL syns nu speciellt i kristider. Under den senaste veckan har antalet besök på våra digitala plattformar fördubblats. Vi ser samtidigt ett ökat behov av våra starka lokaltidningar Västra Nyland och Östnyland. Vi jobbar nu hårdare än någonsin för att dagligen bygga vidare på det rekordstora förtroendet för oss.

 

Gedigen kvalitetsjournalistik kostar. Vi skulle aldrig ha uppnått de här resultaten utan våra samarbetspartner och annonsörer. För många företag och samarbetspartner är de rådande exceptionella tiderna synonyma med ekonomiska kristider. Vi på KSF Media vill hjälpa er igenom krisen. Vi är här för er. Det gäller oberoende av om det handlar om en liten lokal restaurang eller ett stort börsnoterat bolag. Ett framgångsrikt samarbete byggs upp över tid. När vi påKSF Media hade tuffa tider ställde ni upp för oss. Nu är det vår tid att ställa upp för er. Vi lämnar er inte i sticket.

 

Exceptionella tider kräver nya och exceptionella lösningar. Vi lanserar nu därför omfattande krispaket för er annonsörer. Vi har skapat både större och mindre paket som innehåller flexibla betalningsmöjligheter, hjälp med att producera materialet och kostnadsfri översättning av annonserna. Vi startar samtidigt också en stödkampanj för er. Under den tid som det råder undantagsförhållanden i landet får ni som annonserar i våra tryckta tidningar en gratis digital kampanj på köpet.

 

Hör av er till oss så hittar vi tillsammans en lösning som passar för just dig.

.

 

2 Jag gillar detta
0 Jag gillar inte detta