fbpx

 

KSF MEDIA

Suomen johtava ruotsinkielinen kaupallinen mediayritys

 

KSF Media on Suomen johtava ruotsinkielinen mediayritys, joka julkaisee maan suurinta ruotsinkielistä sanomalehteä Hufvudstadsbladetia sekä paikallislehtiä Östnyland ja Västra Nyland. Lisäksi yritys julkaisee talouslehti Forumia ja lapsille suunnattua uutislehteä HBL Junioria. KSF Medialla on noin 110 työntekijää, ja sen liikevaihto on noin 19 miljoonaa euroa. KSF Median omistaa Föreningen Konstsamfundet.

 

KSF Median johtoryhmä

ANNA HELLERSTEDT

TOIMITUSJOHTAJA

SUSANNA LANDOR

ANSVARIG UTGIVARE OCH CHEFREDAKTÖR

ANDREAS RUNDLÖF

SALES & MARKETING DIRECTOR

PETER VALKAMA

HR -OCH EKONOMIDIREKTÖR

ANTTI HAARALA

CHIEF DIGITAL OFFICER

KSF Media on Suomen suurin ruotsinkielinen, kaupallinen mediatalo. Lukijamme luottavat vahvasti kanaviemme sisältöön ja ovat hyvin kiinnostuneita siitä. Laadukkaat, hyviä tuotteita ja palveluita koskevat ilmoitukset ovat aina olleet tärkeä osa lukukokemusta.

 

Tuotteemme

 


 


 

 

 


NÄKÖISLEHTI + HBL365

Uutissovelluksemme HBL 365 sisältää materiaalia HBL-, Västra Nyland- sekä Östnyland-lehdistä aamu ja iltapäivälehtinä. Sovelluksessa on jatkuvasti päivittyvä uutisvirta ja sisältää kaikkien kolmen lehden näköislehdet. Sovelluksen voi ladata iOS, Android ja Windows -käyttöjärjestelmiä käyttäviin älypuhelimiin ja tabletteihin. Mainostamalla HBL 365-sovelluksessa tavoitat hyvän huomioarvon.


 

Mainos on näkyvissä kaikkien lehtien e-lehtiversioissa; HBL, Västra Nyland, Östnyland sekä HBL365-sovelluksessa.

Puhuttele asiakkaitasi houkuttelevalla ilmoitusratkaisulla

Seuraa kampanjan tuloksia reaaliajassa!

Aineiston tekeminen on helppoa! Koko: 1/1 kokosivu (.jpg, .png, HTML5)

 

Maksutiedot. Alennukset. Lehden vastuu.

 

Maksutiedot

Verkkolaskut

KSF Media Ab, 2137240-1
Verkkolaskuosoite: 003721372401
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH. Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa. Sähköpostilaskun osoite: 21372401@scan.netvisor.fi

  • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.
Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.
KSF Media Ab
21372401
PL 100
80020 Kollektor Scan

  • Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
  • Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
  • Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.

Tilit

Vastaanottaja: KSF Media Ab

Mediatoimistot: 30 pv netto tai
14 pv -1 % kassa-alennus
Viivästyskorko: 7, 5 %

TILINUMEROT

NORDEA
IBAN: FI 6916603000046337
BIC: NDEAFIHH

Aktia
IBAN: FI 464055 0010011290
BIC: HELSFIHH

DANSKE BANK
IBAN: FI 2580001671377050
BIC: DABAFIHH

HANDELSBANKEN
IBAN: FI 9055496620063499
BIC: OKOYFIHH


 

Muut veloituksey ja lehden vastuu

Muut veloitukset

24 %:n arvonlisävero lisätään laskuihin erillisenä eränä, joka on arvonlisäverovelvollisille ilmoittajille vähennyskelpoinen. Laskutuslisä alle 31 euron laskusta on 6,20€ (sis. alv 24 %). Mikäli graafisen palvelumme täytyy tehdä muutoksia asiakkaan aineistoon, laskutamme tästä työstä 30 € (+ alv 24 %) jokaiselta ilmoitukselta (liitteet ja natiivimainonta hinnoitellaan erikseen). 1.1.2018 alkaen veloitamme postitse toimitetuista, paperisista tilauslaskuista 5 euron suuruisen laskutustapalisän laskua kohden.

REKLAMAATIOT

Reklamaatiot tulee tehdä KSF Median ilmoitusosastolle, annons@ksfmedia.fi tao puh. 09 125 3558 (ma–pe klo 8–12 ja 13–16).

Lehden vastuu

Kaikki hyväksytyt ilmoitukset pyritään julkaisemaan määrättyinä päivinä. Mikäli ilmoitusta ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) tai ilmoittajasta tai välittäjästä johtuvista syistä voida julkaista, KSF Media ei vastaa ilmoittajalle mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta. Arvioitaessa painolaatuun liittyviä mahdollisia virheitä KSF Media käyttää ISO 12647-3 -standardia. KSF Median vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen ja muille lehdille valmistetun aineiston valmistuskustannusten korvaamiseen. Mahdolliset huomautukset on tehtävä 8 päivän kuluessa ilmestymispäivästä.

Mainontaa koskeva säännöstä

KSF Media noudattaa ja soveltaa mainonnan kauppatapasuosituksessa mainittua lainsäädäntöä ja lehtikohtaisia julkaisusääntöjä. Lähtökohtana on, että mainostaja vastaa mainonnan sisällön asianmukaisuudesta ja mahdollisista vahingoista.

KSF Media pidättää oikeuden evätä sopimattomat ilmoitukset sekä erottaa tekstintapaiset ilmoitukset merkinnällä ”Annons”. KSF Media ei vastaa vahingosta, joka on aiheutunut ilmoituksen poisjäämisestä, kun ilmoitus on toimitettu sähköpostitse, mutta ei ole saapunut perille määräajan sisällä.


 

Alennukset

Mainos- ja mediatoimistokorvaus

 KSF Media myöntää kaikille mainos- ja media toimistoille 15 %:n alennuksen. Alennuksen saaminen edellyttää jatkuvaa ja säännöllistä ilmoittelua KSF Median medioissa sekä erinäisten toiminnallisten ja laadullisten kriteerien noudattamista. Tämä tarkoittaa, että toimiston tulee noudattaa mm. KSF Median aineisto- ja maksuaikatauluja. Huomaathan myös, että alennusta ei voi yhdistää muihin asiakasalennuksiimme. Tarkistaaksesi kelpoisuutenne alennukseen, ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Toistoalennus

Kun ilmoitus toistetaan muuttamattomana 14 päivän sisällä, myönnämme 10 %:n toistoalennuksen. Kaikki toistoilmoitukset tulee varata ensimmäisen ilmoitusvarauksen yhteydessä. Huomaathan myös, että alennusta ei voi yhdistää muihin asiakasalennuksiimme.

Kelluvat ilmoitukset

Kelluva tuote tarkoittaa sitä, että voit valita seitsemän päivän ajanjakson, jonka aikana julkaisemme ilmoituksesi. Kelluva tuote kannattaa silloin kun ilmoituksesi ei tarvitse ilmestyä juuri tiettynä päivänä ja haluat tehdä edullista sanomalehtimainontaa. Kelluviin tuotteisiimme kuuluvat seuraavat ilmoitukset: kokosivu, 5x 180 mm, 3×365 mm, 5x 134 mm, 3x 180 mm ja 5×88 mm. Ostaessasi kelluvan ilmoituksen tai kampanjan, olet oikeutettu 25 %:n kelluntaalennukseen. Alennusta ei voi yhdistää muihin asiakasalennuksiimme.

Vaalialennus

Vaalien yhteydessä myönnämme 30 %:n alennuksen kaikille vaali-ilmoituksille ja -kampanjoille. Vaalialennusta ei voi yhdistää muihin asiakasalennuksiimme.

Vuosisopimus

Vuosisopimukset sovitaan aina erikseen ja edellyttävät kirjallista sopimusta. Alennus riippuu vuosittaisesta kokonaisvolyymistä ja on vaihtoehto muille asiakasalennuksillemme. Huomaathan, että vuosisopimukset eivät koske rekrytointi-ilmoituksia eikä niitä voi yhdistää muihin asiakasalennuksiimme.

Vaihtoilmoitukset

Sanomalehtien Liiton jäsenlehdille myönnämme välityspalkkiona 15 %:n alennuksen. Alennus lasketaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti, ellei osapuolten välillä ole muuta erikseen sovittu. Alennusta ei voi yhdistää muihin asiakasalennuksiimme.


 

Uutisia ympäri vuorokauden!

 

www.hbl.fi/hbljunior

09 1253 500