GRAAFINEN TUOTANTO

Tarvitsetko apua tuotannossa?

 

Painoaineiston tuotanto

Lähetä meille luonnos, logotyyppi ja kuvat sekä teksti Microsoft Word -dokumenttina. Kerro myös ilmoituksen koko ja julkaisupäivä(t) sekä anna yhteystietosi.

Verkkoaineiston tuotanto

Tarvitsemme:

Käsikirjoituksen (tekstidokumentti) Word/Open Office/PDF-muodossa.


Kuva-aineiston, logot ja muun graafisen materiaalin, jota haluatte käyttää (.jpg, .gif, .pdf, .ai, .psd, .png).


Ohjeistuksen aineiston asettelusta ja yksinkertaiset ohjeet ilmoitusvalmistajalle.


Linkin, johon banneri yhdistetään.


Bannerin kokotiedot.


Veloitamme jokaisesta tuotetusta ilmoituksesta 30 euron tuotantomaksun (+ alv 24 %). Liitteiden ja natiivimainonnan tuotanto hinnoitellaan erikseen. KSF Media pidättää oikeuden olla tuottamatta ilmoituksia.

Ota yhteyttä

 

 

KÄÄNNÖSPALVELU

Oletko käännöspalvelua vailla?

 

Muotoilemme kaupallisen viestin sisällön sujuvaksi, selkeäksi ja myyväksi ruotsin kielellä.


Tarvitsemme aineiston tai käännöksen lähdetekstin viimeistään neljä arkipäivää ennen julkaisuajankohtaa. Prosessin sujuvoittamiseksi pyydämme ilmoittamaan ilmoituksen julkaisupäivän otsikkokentässä, kun aineisto lähetetään käännettäväksi.


Käännöspalvelumme on tavoitettavissa osoitteessa ilmoitus@ksfmedia.fi tai numerossa 044 7835 719. Huomatkaa, että käännöspalvelumme palvelee ma–pe klo 12–16.


Käännöspalvelu sisältyy ilmoituksen hintaan, lukuun ottamatta valtiollisia tai kunnallisia ilmoituksia, kuulutuksia tai vastaavia tiedonantoja. Näiden aineisto tulee lähettää ruotsiksi.


HUOM! Käännöspalvelumme ei tee mahdollisia graafisia muutoksia. Toimitamme käännetyn aineiston alkuperäisessä muodossa, emme painovalmiina PDF-tiedostona.

 

Ota yhteyttä