Annonsera i Östnyland och nå en unik målgrupp i östra Nyland

Annonsera Östnyland

Lokaltidningen Östnyland täcker hela östra Nyland som enda kommersiella svenskspråkiga media. Östnyland är mycket mera än bara papperstidningen, vi finns även aktivt på webben samt på sociala medier. Nyheter och info från hela regionen (Sibbo-Borgå-Lovisa) finns i flera kanaler för att tillgodose våra läsares och annonsörers behov. Annonsera därför både i papperstidningen Östnyland samt digitalt på ostnyland.fi för att maximera antalet potentiella kunder. Kunder vill läsa om sina erbjudanden på sitt eget modersmål och genom att marknadsföra ditt företag i Östnylands kanaler kan du se till att uppfylla läsarnas önskemål. Med en annons kan du nå hela östra Nyland.

Östnyland har utsetts till Finlands bästa 2 dagars-lokaltidning år 2017 av Tidningarnas förbund. År 2018 utsågs Östnyland till Läsarens val i Tidningarnas Förbunds tävlingar för stads- och lokaltidningar.

 


 

Annonsera i tryckta Östnyland

Tidningen Östnyland är Svenskfinlands färskaste lokaltidning där du når hela den svensk- och finskspråkiga
regionen i Östra Nyland. Vi har ett flertal olika lösningar, allt från mindre modulannonser till uppslag och iögonfallande instick. Du hittar våra annonsstorlekar här: ÖSTNYLAND

 


 

Annonsera digitalt på ostnyland.fi

Genom att annonsera digitalt på ostnyland.fi kan du som annonsör nå en intressant målgrupp på ett optimalt sätt. Webbplatsen ostnyland.fi har i medeltal 15 200 besök per vecka. Av dessa är 37 % män och 63 % kvinnor. Ca 30 % av ostnyland.fi:s läsare har en universitetsutbildning och 10 % bor i hushåll med en bruttoinkomst på över 100 000 € i året.

 


 

Nyhetsapplikationen HBL 365

Nyhetsappen HBL 365 rapporterar, inspirerar och berör. Appen HBL 365 innehåller material från morgon- och eftermiddagsupplagorna av tidningarna HBL, Västra Nyland och Östnyland. Appen har ett kontinuerligt uppdaterat nyhetfslöde och innehåller alla tre e-tidningar. Appen kan laddas ner till smarttelefoner eller pekplattor (iOS, Android eller Windows) och erbjuder attraktiva annonslösningar. Köpkraften finns bland våra användare, i deras fickor, i deras väskor, på jobbet, i bussen, hemma i soffan. Det handlar om förmågan att nå konsumenten rätt tid, i rätt miljö. På HBL 365. Genom att annonsera i HBL 365 får din annons dessutom ett gott OBS-värde.

 


 

Östnyland Mediekortet

Våra läsare är mycket trogna! Lokaltidningarna är våra prenumeranters viktigaste tidningar och anses nyttiga, trovärdiga och nödvändiga. KSF Medias medier är de enda kommersiella medierna som når ut till finlandssvenskar i Nyland, där största delen av finlandssvenskarna bor. I vårt tryckta mediekort finns information och priser för alla KSF Medias varumärken och kanaler, ladda ner mediekortet

 

 

0 Jag gillar detta
0 Jag gillar inte detta