Mainostamalla Östnylanissa tavoitat ainutlaatuisen kohderyhmän itä-uudellamaalla

Mainosta Östnyland

Östnyland-paikallislehti on ainoa ruotsinkielinen kaupallinen media, joka kattaa koko Itä-Uusimaan. Östnyland on paljon enemmän kuin pelkkä paperilehti – olemme aktiivisesti läsnä myös verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Sipoon, Porvoon ja Loviisan seutua koskevia uutisia ja tietoa on tarjolla useiden kanavien kautta voidaksemme täyttää lukijoidemme ja mainostajiemme tarpeet. Siksi mainostamalla sekä Östnylandin paperiversiossa että sähköisesti osoitteessa ostnyland.fi tavoitat mahdollisimman monta potentiaalista asiakasta. Asiakkaat haluavat lukea ilmoitukset omalla äidinkielellään. Mainostamalla yritystäsi Östnylandin kautta voit täyttää lukijoiden toiveet. Tavoitat koko Itä-Uusimaan yhdellä ilmoituksella.

Vuonna 2017 Sanomalehtien liitto valitsi Östnylandin parhaaksi kahdesti viikossa ilmestyväksi paikallislehdeksi. Östnyland valittiin Sanomalehtien Liiton kaupunki- ja paikallislehtikilpailujen Lukijan valinta -kategorian voittajaksi vuonna 2018.

 


 

Mainosta Östnylandin paperiversiossa

Östnyland-lehti on ruotsinkielisen Suomen raikkain paikallislehti, jonka avulla tavoitat koko Itä-Uusimaan ruotsin- ja suomenkieliset alueet. Tarjoamme useita ilmoitusratkaisuja, aina pienemmistä moduuli-ilmoituksista aukeamiin ja katseen vangitseviin liitteisiin. Ilmoituskoot löydät täältä: ÖSTNYLAND

 


 

Mainosta verkossa osoitteessa ostnyland.fi

Mainostamalla sähköisesti osoitteessa ostnyland.fi tavoitat kiinnostavan kohderyhmän parhaalla mahdollisella tavalla. Ostnyland.fi-sivustolla vieraillaan viikossa keskimäärin 15 200 kertaa. Kävijöistä 37 % on miehiä ja 63 % naisia. Ostnyland.fi-sivuston lukijoista noin 30 %:lla on yliopistotutkinto, ja 10 % lukijoista asuu kotitalouksissa, joiden vuosittaiset bruttotulot ovat yli 100 000 euroa.

 


 

HBL 365 -uutissovellus

Uutissovellus joka tiedottaa, innoittaa ja koskettaa. HBL 365 -sovellus sisältää HBL:n, Västra Nylandin ja Östnylandin aamu- ja iltapäiväpainosten materiaalia. Sovelluksen uutisvirta päivittyy jatkuvasti ja sisältää kaikki kolme verkkolehteä. Sovellus on ladattavissa älypuhelimelle tai tabletille (iOS, Android tai Windows) ja tarjoaa erilaisia ilmoitusvaihtoehtoja. Ostovoima kulkee käyttäjän mukana taskussa, laukussa, töissä, bussissa ja kotisohvalla. Kuluttaja tavoitetaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Juuri siinä HBL 365 onnistuu. Mainostamalla HBL 365:ssä ilmoituksesi saa lisäksi korkean huomioarvon.

 


 

Östnyland Mediakortti

Lukijamme ovat erittäin uskollisia. Paikallislehdet ovat tärkeimpiä lehtiä tilaajillemme, ja niitä pidetään hyödyllisinä, luotettavina ja tarpeellisina. Lisätietoa ja hinnaston kaikille KSF:n tuotemerkeille ja kanaville saat lataamalla mediakorttimme

 

 

0 I like it
0 I don't like it