Bilagan i HBL, en konkurrenskraftig annonslösning

CASE: KIINTEISTÖMAAILMA

 

Kiinteistömaailma Bulevardis stilrena kontor ligger i lindarnas skugga mitt i vackraste Helsingfors. Företagare Eeva Kyläkoski önskar boende- och bostadsintresserade varmt välkomna till Kiinteistömaailma Bulevardi.

– Bostadshandeln är mycket livlig just nu, berättar Eeva. Välkommen att ta en pratstund med oss, så kommer vi tillsammans fram till hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.

– Alla kunder är viktiga och värdefulla för oss, konstaterar Eeva.

– Våra kunder är bland annat bostadsbytare, investerarkunder samt personer som köper sin första bostad. Vi utför också många köpuppdrag för våra kunder, nämner Eeva.

– Vi ägnar oss helhjärtat åt vårt arbete. Personalen brinner för sitt arbete, och kontoret präglas av en hemtrevlig och varm stämning. Våra mäklare gör sitt jobb helhjärtat, säger Eeva.

– Vi vill ge våra kunder en förstklassig och elegant helhetsbild, också i reklamen och marknadsföringen. Den bilagelösning som Hufvudstadsbladet erbjuder passar utmärkt ihop med vårt sätt att informera om våra tjänster och presentera vår personal. Vi vill informera våra kunder om tillförlitlig och sakkunnig service av hög kvalitet.

– Bilagan, som Hufvudstadsbladet verkställde, var representativ för den linje vi valt inom marknadsföring. Resultatet blev en snygg, tydlig och intressant bilaga. Kunden kan lätt spara bilagan för att sätta sig in i den vid ett senare tillfälle. Det var en kostnadseffektiv lösning för oss: vid jämförelse mellan olika marknadsföringsalternativ står det klart att helhetspriset för instick är mycket konkurrenskraftigt i förhållande till andra annonslösningar.  Vi är ytterst nöjda med samarbetet med Hufvudstadsbladet, säger Eeva glatt.

 

Bildresultat för kiinteistömaailma LOGO"

 

 

0 I like it
0 I don't like it