Olemme tukenanne

Menestyksekäs yhteistyö rakentuu ajan kuluessa. Se perustuu luottamukseen.

Me KSF Medialla haluamme kiittää osoittamastanne suuresta luottamuksesta. Viimeaikaiset tulokset herättävät meissä ylpeyttä ja iloa − mutta myös nöyryyttä.

Kansallisen mediatutkimuksen tuoreimpien lukujen mukaan HBL:n painettu ja digitaalinen versio tavoittavat tällä hetkellä yhteensä yli 200 000 lukijaa joka viikko. Myös paikallislehtiemme lukijamäärät osoittavat, että pitkäjänteinen työmme kantaa hedelmää. Olemme elinvoimaisia sekä taloudelliselta että journalistiselta kannalta.

Elämme nyt poikkeuksellisia aikoja. Maamme ei ole rauhan aikana kokenut vastaavaa. Epätietoisuus on suurta − mikä on totta, mikä ei?

Epävarmuuden kasvaessa kasvaa myös luotettavan median tarve. Reuters-instituutin laajan tutkimuksen (2018) mukaan HBL:ää pidetään Suomen luotettavimpana mediabrändinä.

Vahva luottamus lehteemme näkyy erityisesti nyt kriisiaikaan. Vierailut digitaalisilla alustoillamme ovat kaksinkertaistuneet viimeisen viikon aikana. Samalla olemme huomanneet kasvavaa kysyntää vahvojen paikallislehtiemme Västra Nylandin ja Östnylandin osalta. Työskentelemme nyt kovemmin kuin koskaan aiemmin voidaksemme kasvattaa entisestään sitä ennätyssuurta luottamusta, jota nautimme.

Huolellinen laatujournalistiikka maksaa. Emme olisi päässeet tähän tulokseen ilman yhteistyökumppaneitamme ja mainostajiamme.

Monille yrityksille ja yhteistyökumppaneille tämänhetkinen poikkeustilanne merkitsee taloudellista kriisiä. Me KSF Medialla haluamme auttaa teidät kriisin lävitse. Olemme tukenanne riippumatta siitä, onko kyseessä pieni paikallisravintola vai suuri pörssiyhtiö.

Menestyksekäs yhteistyö rakentuu ajan kuluessa. Kun KSF Media kohtasi vaikeuksia, te tulitte apuun. Nyt on meidän vuoromme auttaa. Emme jätä teitä pulaan.

Poikkeukselliset ajat edellyttävät poikkeuksellisia ratkaisuja. Siksi lanseeraamme nyt kattavan kriisipaketin mainostajille. Olemme kehittäneet sekä suuria että pienempiä pakettiratkaisuja, joihin kuuluu joustavat maksuvaihtoehdot, apua materiaalin laatimiseen sekä ilmoitusten veloitukseton käännöspalvelu.

Samaan aikaan lanseeraamme myös tukikampanjan. Kun mainostatte painetussa lehdessämme kansallisen poikkeustilan aikana, saatte kaupan päälle myös digitaalisen kampanjan.

Olkaa yhteydessä, niin etsitään yhdessä juuri teille sopiva ratkaisu.

 

0 I like it
0 I don't like it