Mainostella Västra Nyland -lehdessä tavoitat ainutlaatuisen kohderyhmän länsi-uudellamaalla.

Mainosta Västra Nyland

Västra Nylandin tilaajat ovat paikallisuutisten lisäksi kiinnostuneita yritysten tarjoamista tuotteista ja palveluista alueella. Mainostamalla Västra Nylandissa, joka nauttii tilaajien suurta luottamusta, ruotsinkielinen viestisi tulee huomatuksi. Västra Nyland on paljon enemmän kuin vain paperilehti. Västra Nylandin eri kanavat tarjoavat tietoa Hangosta Siuntioon voidaksemme täyttää lukijoidemme ja mainostajiemme tarpeet. Mainostamalla sekä Västra Nylandin paperiversiossa että sähköisesti osoitteessa vastranyland.fi saavutat laajemman kohderyhmän ja saat maksimaalisen hyödyn mainoksestasi.

Sanomalehtien liitto on valinnut Västra Nylandin Suomen parhaaksi paikallislehdeksi vuosina 2013–2016. Vuonna 2017 lehti pääsi toiselle sijalle.

 


 

Mainosta Västra Nylandin paperiversiossa

Västra Nylandin paperiversio on läntisen Uudenmaan ainoa ruotsinkielinen paikallislehti. Västra Nyland on tärkeä osa Länsi-Uudenmaan asukkaiden identiteettiä. Mainostamalla ruotsiksi lehdessämme huomioit lukijamme ja saat heidät toimimaan. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut mainostamaan Västra Nylandissa. Ilmoitusten kokovaihtoehdot löydät täältä: VÄSTRA NYLAND

 


 

Mainosta sähköisesti osoitteessa vastranyland.fi

Mainostamalla sähköisesti osoitteessa vastranyland.fi tavoitat Länsi-Uudenmaan kiinnostavan kohderyhmän parhaalla mahdollisella tavalla. Autamme sinua tarvittaessa luomaan toimivan sähköisen ilmoituksen, tai voit valita esitettäväksi jo olemassa olevan videon.

Vastranyland.fi-sivustolla vieraillaan viikossa keskimäärin 26 700 kertaa. Kävijöistä 42 % on miehiä ja 58 % naisia. Vastranyland.fi-sivuston lukijoista noin 37 %:lla on yliopistotutkinto, ja 15 % lukijoista asuu kotitalouksissa, joiden vuosittaiset bruttotulot ovat yli 100 000 euroa. Vastranyland.fi valittiin vuoden paikalliseksi verkkopalveluksi vuonna 2017.

 


 

HBL 365 -uutissovellus

Uutissovellus joka tiedottaa, innoittaa ja koskettaa. HBL 365 -sovellus sisältää HBL:n, Västra Nylandin ja Östnylandin aamu- ja iltapäiväpainosten materiaalia. Sovelluksen uutisvirta päivittyy jatkuvasti ja sisältää kaikki kolme verkkolehteä. Sovellus on ladattavissa älypuhelimelle tai tabletille (iOS, Android tai Windows) ja tarjoaa erilaisia ilmoitusvaihtoehtoja. Ostovoima kulkee käyttäjän mukana taskussa, laukussa, töissä, bussissa ja kotisohvalla. Kuluttaja tavoitetaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Juuri siinä HBL 365 onnistuu. Mainostamalla HBL 365:ssä ilmoituksesi saa lisäksi korkean huomioarvon.

 


 

Västra Nyland Mediakortti

Lukijamme ovat erittäin uskollisia. Paikallislehdet ovat tärkeimpiä lehtiä tilaajillemme, ja niitä pidetään hyödyllisinä, luotettavina ja tarpeellisina. Lisätietoa ja hinnaston kaikille KSF:n tuotemerkeille ja kanaville saat lataamalla mediakorttimme.

 

 

0 I like it
0 I don't like it